Skip to main content
Laddar Aktiviteter

« Alla Aktiviteter

  • Detta aktivitet har redan ägt rum.

Vallentuna – Hela Sveriges Friluftsdag varje dag hela april

1 april, 2021

|Återkommande Aktivitet (Se alla)

An event every day that begins at 00:00, repeating until 30 april, 2021

Gratis

Skogsbada, cykla, fågelskåda, vandra, plaska, rid eller bara sitt i solen! Just nu pågår Sveriges hittills största satsning för friluftsliv – Friluftslivets år 2021. Under parollen ”Luften är fri” arbetar över 150 organisationer tillsammans för att få fler människor att prova friluftsliv. I Vallentuna kommun kommer friluftsföreningarna arrangera friluftslivets dag varje dag hela april!

En kalender med diplom och utlottning

Alla aktiviteter dag för dag samlas i en kalender, som kommer att finnas att skriva ut via upplevvallentuna.se/friluftslivets-ar eller hämtas på Kontaktcenter i Vallentuna kulturhus och samtliga bibliotek. Information om varje aktivitet kommer att publiceras på facebook-sidan @fritidvallentuna.

De som deltar på minst 10 aktiviteter får diplom och är med på utlottning av spännande friluftsupplevelser.

Corona-restriktioner och friluftslivsaktiviteter

Just nu är det svårt att umgås med nära och kära. Men utomhus, i mindre grupper och med avstånd, kan vi uppleva naturen tillsammans – så länge vi följer aktuella restriktioner. När vi är många i naturen är det extra viktigt att vi visar hänsyn.

Samtliga aktiviteter har planerats utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vi kommer sprida ut oss så att inga nya närkontakter skapas. Flera aktiviteter går att utföra på egen hand och om ett stort intresse visas för en aktivitet kan det innebära turordning för deltagande.

Detaljer

Datum:
1 april, 2021
Pris:
Gratis
View Aktivitet Website

Annan

Svårighetsgrad
Lätt
Beskriv tillgängligheten (T. ex. typ av terräng, hinder, viloplatser mm)
Många olika aktiviteter, vissa lätta, andra lite svårare.

Plats

Vallentuna kommun
Allévägen 1
VALLENTUNA, 18695 Sverige
+ Google Map